Over ons

Delcroix Elektro Groep BV houdt zich bezig met onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw en is gespecialiseerd in de aanleg van duurzame installaties. Voor professioneel advies en vakkundige uitvoering waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan zit je bij Delcroix Elektro Groep BV helemaal goed! Wij richten ons op duurzaam en innovatief installeren. 

Sylvain Delcroix, directeur Delcroix Elektro Groep BV

Op 1 juni 2008 is Sylvain begonnen als eenmanszaak op de Ambachten in Zundert. Met als basis ontwerp en advies op het gebied van elektrotechnische installaties en databekabeling breidde het bedrijf snel uit. Specialismen en certificeringen op het gebied van domotica, beveiligingstechniek, PV installaties en EV charging werden behaald. Later werden de werkzaamheden nog aangevuld met LED verlichtinginstallaties en Scope 8 en 10 inspecties. In januari 2020 is het bedrijf verhuisd naar de huidige lokatie op Beekzicht. Het bedrijf telt inmiddels 15 werknemers. 

Sylvain ziet de toekomst positief tegemoet. “De komende jaren wil ik graag uitbreiden tot zo’n twintig medewerkers, er is volop werk. Het zou fijn zijn als ook de jeugd kiest voor een mooi vak in de elektrotechnische branche en in het bijzonder in mijn bedrijf. Ik zie ze graag komen, de jongeren van nu”.